• December 9, 2023

Angst genezen met kruiden

Inmiddels weten de meesten van ons dat angst een vrij veel voorkomende klacht is en veel mensen hebben een aantal van de verschillende medicijnen is clonazepam hetzelfde als rivotril geprobeerd die voor angst worden gebruikt, waaronder Xanax, Valium en Ativan. Maar velen weten niet dat er verschillende kruiden beschikbaar zijn die verbindingen bevatten die de paden beïnvloeden die verantwoordelijk zijn voor angst. We moeten ook in gedachten houden dat een aanzienlijk percentage van de actieve ingrediënten in deze anti-angst medicijnen zijn geïnspireerd door of geëxtraheerd uit natuurlijke hulpbronnen zoals planten en kruiden. Dus waarom zou u niet enkele van de natuurlijke bronnen tegen angst proberen?

Waar te beginnen, vraag je? Een van de beste kruiden voor de behandeling van angst is Kava. Kava, oorspronkelijk afkomstig uit Zuid-Amerika, werd bereid als drank en gemaakt door de wortels van de plant. Traditioneel werd aangenomen dat Kava uitstekend was om iemands geest te verheffen en vandaag toont onderzoek aan dat Kava erg snel en effectief is en dat het binnen een week na inname stress en angst kan verminderen. Het is erg populair bij vrouwen die lijden aan postmenopauzedepressie en het is niet verslavend en kan dienen als een effectief kalmerend middel.

Valeriaanwortel wordt ook al jaren als kalmeringsmiddel gebruikt en is een bewezen anti-angst kruidengeneesmiddel. Valeriaan wordt gebruikt als kalmeringsmiddel en geeft een ontspannend gevoel dat angst vermindert. Het is effectief en natuurlijk, en algemeen aanvaard, en helpt stress, agitatie, tremoren en emotionele stoornissen te verminderen. Valeriaan is voordelig als u milde tot redelijke angst of stress overdag wilt verminderen en als het ‘s nachts wordt gebruikt, leidt het tot een langere slaap, minder tijd om in slaap te vallen en bevordert het een diepere slaap.

Niet alleen voor uw kat thuis, Catnip, een lidkruid van de muntfamilie, wordt ook gebruikt als een anti-angstmedicijn en voor nervositeit en slapeloosheid. Door de geschiedenis heen is dit kruid bij mensen gebruikt om een kalmerend effect te produceren en herboristen hebben andere aandoeningen zoals kanker, kiespijn en likdoorns met kattenkruid behandeld. Kattenkruid wordt ook gebruikt om migrainepijn te verminderen, omdat het de spieren ontspant en lichte weefselbeschadigingen geneest.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *