blog

De unieke wandkapstok kan je entree transformeren

Een van de gebieden die vaak over het hoofd worden gezien bij het inrichten van een huis, is de ingang van de voordeur. Dit is een angstaanjagende nep, want het eerste wat gasten zien als ze door de deur lopen, is de ingang.

Het moet uitnodigend, uitnodigend en goed georganiseerd zijn. Het belangrijkste detail om dit te bereiken zijn de unieke wandkleden. Er zijn veel variaties en stijlen om uit te kiezen. Hier zijn enkele suggesties om aan uw specifieke behoeften te voldoen.

Als je inrichtingsplan praktisch en strak is, of als je een heel kleine deuropening hebt, probeer dan een set glanzende zilveren haken aan de muur net achter de deur. Dit geeft u gemakkelijk toegang tot de rechtbank, maar staat niet in de weg als u het niet nodig heeft.

Als uw huis meer klassiek of vintage is, moet uw eerste bezoek aan uw plaatselijke kringloopwinkel zijn. U vindt duurzame en tijdloze hangers tegen redelijke prijzen. Een mooie eiken of grenen plank is een aanvulling op elke hal en vormt een centrale decoratie die ontwerpinspiratie trekt.

Als je kinderen hebt, kun je het beste een plank vinden met een of twee planken en stevige spijkers op de vloer. Hoeden, sjaals, wanten en meer kunnen op de planken worden geplaatst om uw drukke ochtend een beetje minder druk te maken. Vooral jongere kinderen zullen zich zelfstandig voelen omdat ze het jasje aan hun eigen nagels kunnen hangen. U kunt uw planken zelfs personaliseren met naamlabels die de inzet en plank van elk kind aangeven!

Er zijn andere varianten om uit te kiezen, waaronder smeedijzer, rustieke twijgen en futuristisch staal en glas. Er is geen limiet aan de creativiteit die je kunt bereiken als je de tijd neemt om de perfecte wandstelling te kiezen. Als je na al je zoektochten nog steeds het fragment van je dromen niet hebt gevonden, ben je misschien op weg naar een doe-het-zelf-avontuur! Je kunt eenvoudig je eigen unieke hangers maken met een beetje hulp van je plaatselijke ijzerhandel of houtwinkel.

Elk onderdeel kan zorgvuldig worden geselecteerd om ervoor te zorgen dat het eindproduct precies is wat u nodig heeft. Als je het nodig hebt, kun je op verschillende websites veel advies krijgen over esthetiek en montage. Het voltooide project zal u een unieke flair brengen als u er tevreden mee bent. U kunt tegen uw bezoekers zeggen: “Ik heb het gehaald!”

Al met al is een wandhanger een essentieel onderdeel van elk functionerend huis dat vaak wordt vergeten of gewoon over het hoofd wordt gezien. Een snelle en gemakkelijke manier om een ​​saaie gang of hal te verjongen, vooral als je geen speciale garderobekast hebt. Er zijn geen andere oplossingen die snel of goedkoop zijn. Nu je de informatie hebt die je nodig hebt om aan de slag te gaan, ben je klaar om je zoektocht naar de perfecte en unieke muurhanger te beginnen.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.