blog

Goochelaarsgids – 3 eenvoudige stappen om een ​​goochelaar te worden

Deze MapleStory Magician’s Guide behandelt verschillende stappen om een ​​geweldige goochelaar te worden.

Hier zijn een paar dingen om in gedachten te houden bij het maken van een goochelaar:

Investeer het grootste deel van uw AP in INT.

Beperk STR en DEX tot een minimum, zodat je items kunt uitrusten.
Zorg ervoor dat de statistieken de eerste keer correct worden verspreid.
Nu met een eenvoudige Maplestory goochelaargids:

Stap 1: Verdeel statistieken bij het maken van een personage.

Voor het geval je een MapleStory-magiër wordt, worden je statistieken opnieuw verdeeld. Daarom kun je, als je het beginnersgebied snel wilt verlaten, je statistieken dienovereenkomstig verdelen.

Wanneer je een level omhoog gaat, voeg je 1 punt toe aan je DEX en de rest aan je STR om niveau 8 te bereiken en een tovenaar te worden. Dit zorgt voor een snelle nivellering tot die tijd.

Nadat je een wizard bent geworden, worden je stat-punten opnieuw ingesteld, waardoor er slechts 4 STR’s en 4 DEX’s overblijven, ideaal voor alle MapleStory-wizards.

Stap 2: Verspreid statistieken nadat je MapleStory Magician bent geworden

Als je een magiër wordt, wil je zeker een magiër maken zodat je LUK 3 punten hoger is dan je niveau. Dus bijvoorbeeld niveau 10, de LUK moet 13 zijn. Op die manier kun je de beste uitrusting voor je niveau dragen. Sommige illusionist hebben geen punten in LUK. Deze worden LUKless goochelaars genoemd, maar worden meestal gespeeld door meer ervaren spelers.

Stap 3: Trainen voor het beste

Je zult zeker hard willen trainen als goochelaar. De meeste goochelaars zijn aanvankelijk gefrustreerd omdat ze vinden dat ze niet genoeg schade aanrichten, maar dat is normaal voor de eerste paar fasen. Naarmate je personage groeit, kun je veel meer schade aanrichten. Het is algemeen bekend dat de tovenaars van MapleStory in staat zijn enkele van de coolste en krachtigste aanvallen uit te voeren, waarbij ze meerdere vijanden tegelijk van dichtbij of op lange afstand beschadigen. Blijf trainen en gebruik apparatuur van het hoogste niveau.

Geef een antwoord

Het e-mailadres wordt niet gepubliceerd.