• December 9, 2023

Hoe werkt een Boobtape?

Met betrekking tot charmante vrouwen en het uitbreiden van troost, worden twee woorden typisch gecommuniceerd in de meest ondoordringbare kringen. Dat zijn duidelijk Corner Office.

Oké, er zijn echt twee andere waar we het vandaag echt over hebben. Dit onderwerp is enigszins onze onderscheidende kracht, en al die vijfsterren-try-outs van verbonden vrouwen van elk soort en elke huidskleur zullen ons over het algemeen het meest intrigeren. Dat zijn duidelijk Boobtape.

Hier in het Disgusting webjournaal dachten we dat het tijd was om voor jullie duidelijk te maken waarom dit zo belangrijk is, waarom wimpers op de borst beter zijn dan gewone beha’s. Alsof Kim Kardashian dit op dit moment niet voldoende verstandig heeft gemaakt.

Als je minder moeite en geld wilt verspillen aan slimme, diepe nekken in het winkelcentrum, en meer tijd wilt besteden aan het zoeken naar strapless jurken en onopvallende tops om de emmer over te gooien, dan is dit voor jou:

Het is dansbevestiging
Indecent Boezem Lift Tape geeft stevige gebieden voor een fixatie die de hele avond blijft zitten. Het is dansveilig, dus je hoeft je geen zorgen te maken dat het eraf valt terwijl je op de grond ligt. Het wacht, hoe je ook bent. Ademend en zweetbestendig, boob tape geeft je een onmiskenbaar uitziende vorm, zo subtiel dat het heel goed kan worden gedragen met ELKE strapless of blootliggende jurk. Het doet verbazingwekkende dingen met overhemden, spaghettiwimpers, ontblote ruggen, in ieder geval bruiloftskleding.
Onbevlekt decolleté
Breng de loopband omhoog, rekening houdend met het feit dat de parade is begonnen. Bovendien hecht iedereen waarde aan een gelegenheid. Je bent zwoeler en meer geaard met Boobtape als de fundamentele gadget. Voor extra bescheiden kisten, het lijkt op het krijgen van een borstlift zonder de vijfcijferige kosten en bemoeizuchtige procedure. Voor kolossale bustes kan het helpen om ze op de juiste manier te ondersteunen en vorm te geven. Borstzweep is een state-of-the-art stijlonderdeel.
Geheime troost
Zoals we al zeiden, is het hier belangrijk om troost te kweken. Elke persoon die zei “excellentie is marteling” kent Shrewd niet. Er fantastisch uitzien zou veel beter moeten aanvoelen als huid.
Neem afscheid van vervelende wimpers, ongeacht wat je draagt. U hoeft zich geen zorgen te maken over bh-wimpers als u de schouders onderzoekt en accepteert in de donder van uw LBD. Het hangt van jou af hoeveel tape je onder je jurk moet gebruiken, hoeveel borst je moet blootleggen. Geen gestuntel met vangstveranderingen of je handen gebruiken om te proberen je borstkas uit vreemde posities te halen.
Flexibiliteit is belangrijk

U kunt tape voor meervoudig gebruik op uw hielen aanbrengen om te voorkomen dat schoenen schuren, of op elk deel van uw lichaam om op te tillen en te pakken. Tape is een opslagruimtebesparing, die ons helpt bij het vasthouden van gefragmenteerde naad en scheuren, en in feite bij het vasthouden van beha-wimpers wanneer je gewoon een beha moet dragen. Er komen meer intrigerende dingen aan, dus er is meestal een reactie, ongeacht wat je nodig hebt. Maar op dit moment is borstband een beetje mevrouw All. Koop het in beige, koop het in de vergetelheid, koop alles wat je echt nodig hebt voor je huidskleur, of iets dat je vorm of cupmaat is. Na het kopen van een borstband, hoeft u zich geen zorgen te maken over verfraaiing, alleen over de tevredenheid.

‘Hoe kan ze dat doen?’
Denk je erover na of je die verbluffende catwalk-look ziet zonder duidelijke methode om alles zo onberispelijk op te zetten? Dat hebben we natuurlijk al met al. Momenteel ben jij die persoon die anderen zullen onderzoeken. Draag wat je wilt dankzij boob tape. Zelfs onder een overhemd is het prachtig.
Belemmering versus eindeloosheid
Wat valt er te zeggen over, we zien dat standaard bh’s gewoonlijk proberen de buste te beperken en het decolleté te verbergen. Dit is de manier waarop ze zijn geïntroduceerd, kijk maar eens bij de oude projecten uit de jaren 50. Borstzweep richt zich op het tegenovergestelde: onmeetbaarheid, kansen, verbetering, deelnemen aan een echt buitengewone manier van leven. Het maakt niet uit of je kledingstukken kiest met open zijkanten, een lage rug, een harnas of een diep decolleté. Strapless, uitgestrekte of wijde nekregio’s hebben allemaal baat bij boob tape, niet bij traditionele bh’s.

Het werk dat blijft geven
Je draagt een beha, gooit hem in de jurkdoos en wast hem. Herkauwen, herkauwen. Borstzweep geeft je heel veel focus terwijl je langzaam dumpt. Misschien vijf tot tien punten voor elke worp. Bekijk het, zoek uit hoe lang je kunt rennen.
De vertrouwensmaker
Hoe meer tape, hoe groter de veiligheid. Dan weer iets. Borstband leidt tot kracht, regelrechte controle, de Exceptional Concealer ontmoet de Unique Revealer. Jij hebt de leiding. Probeer een YouTube-how-to uit te werken, google een paar aanwijzingen en fraude. Ze zijn allemaal voorbij. Net als bij al het andere levert voorzichtige discipline veelbelovende resultaten op, dus probeer het een paar keer en je zult de meester zijn.

Leave a Reply

Your email address will not be published. Required fields are marked *